Nasiona na kiełki Rzeżucha 30g
NASIONA NA KIEŁKI RZEŻUCHA
Opakowanie : 30 g
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
This is custom content
Darmowa dostawa już od 80 zł !
Opakowanie: 10g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Szybkie płatności przelewy24.pl
Dla zakupów od 80 zł
Guarantee safe & secure checkout
NASIONA NA KIEŁKI BROKUŁ
Kiełki nasion brokułu są źródłem najcenniejszych dla organizmu składników odżywczych: witamin A, C, B1, B2, PP, mikroelementów ( wapń, żelazo, fosfor, magnez), enzymów i innych składników wzmacniających. Najcenniejszy w brokule jest sulforafan – substancja antyrakowa, której stężenie w kiełkach jest 200 razy większe niż w samym brokule. Ponadto kiełki brokułu pomagają obniżyć ciśnienie krwi, zapobiegają chorobom układu krwionośnego i udarom mózgu. Kiełki brokułu są pikantne w smaku, doskonale nadają się do sałatek i kanapek.
PRZYGOTOWANIE KIEŁKÓW
Przygotowanie kiełków:
Produkcja kiełków w domu jest bardzo prosta do wykonania przy użyciu kiełkownicy Toraf. Postępując zgodnie z instrukcją obsługi kiełki są gotowe do spożycia po upływie 3-4 dni. Kiełkownika umożliwia jednoczesną uprawę 3 rodzajów kiełków.
Opis
NASIONA NA KIEŁKI RZEŻUCHA
Opakowanie : 30 g
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 10g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 10g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 10g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 40g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 50g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 20g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 20g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 50g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
NASIONA NA KIEŁKI SOCZEWICA
Opakowanie : 20 g
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Roślina zawierająca duże ilości sodu, potasu, wapnia, żelaza oraz witamin: A, C i K. Produkcję prowadzi się najczęściej na kiełkownicy. Wcześniej nasiona należy zamoczyć na 3-6 godz. w ciepłej, przegotowanej wodzie. Kiełki jarmużu rosną wyjątkowo szybko i po 3 - 5 dniach są gotowe do spożycia, mają wówczas 5-6 cm. Dzięki swojemu lekko pikantnemu smakowi idealnie pasują do twarogu, potraw jajecznych, a także jako dodatek do sałatek, surówek i do dekoracji potraw.
Opakowanie: 10g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 20g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Strona wykorzystuje pliki Cookies do celów statystycznych oraz do podnoszenia jakości sklepu. Więcej w naszej polityce prywatności