Nasiona na kiełki Rzeżucha 30g
NASIONA NA KIEŁKI RZEŻUCHA
Opakowanie : 30 g
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
This is custom content
Darmowa dostawa już od 80 zł !
Opakowanie: 50g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Szybkie płatności przelewy24.pl
Dla zakupów od 80 zł
Guarantee safe & secure checkout
Kiełki pszenicy są jednym z najbogatszych źródeł witamin A, B C i E. Zawierają szczególnie duże ilości magnezu, wapnia, fosforu,
żelaza, niacyny, tiaminy i kwasu pantotenowego. Regularne spożywanie kiełków pszenicy ochroni organizm przed atakiem wolnych
rodników przeciwdziała starzeniu się organizmu i zapewnia sprawne funkcjonowanie mięśni, w tym mięśnia sercowego i systemu
nerwowego. Zwiększają odporność, wzmacniają skórę, włosy, paznokcie, kości. Kiełki pszenicy są gotowe do jedzenia w momencie gdy
białe korzonki osiągną długość ziarna. Delikatne w smaku stanowią świetny dodatek do do posiłków dla dzieci, wszelkiego rodzaju wypieków,
kanapek i koktajli witaminowych.
PRZYGOTOWANIE KIEŁKÓW
Przygotowanie kiełków:
Produkcja kiełków w domu jest bardzo prosta do wykonania przy użyciu kiełkownicy Toraf. Postępując zgodnie z instrukcją obsługi kiełki są gotowe do spożycia po upływie 3-4 dni. Kiełkownika umożliwia jednoczesną uprawę 3 rodzajów kiełków.
Opis
NASIONA NA KIEŁKI RZEŻUCHA
Opakowanie : 30 g
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 10g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 50g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Roślina zawierająca duże ilości sodu, potasu, wapnia, żelaza oraz witamin: A, C i K. Produkcję prowadzi się najczęściej na kiełkownicy. Wcześniej nasiona należy zamoczyć na 3-6 godz. w ciepłej, przegotowanej wodzie. Kiełki jarmużu rosną wyjątkowo szybko i po 3 - 5 dniach są gotowe do spożycia, mają wówczas 5-6 cm. Dzięki swojemu lekko pikantnemu smakowi idealnie pasują do twarogu, potraw jajecznych, a także jako dodatek do sałatek, surówek i do dekoracji potraw.
Opakowanie: 40g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 10g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 10g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 20g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 20g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 10g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 20g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Opakowanie: 10g.
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
NASIONA NA KIEŁKI SOCZEWICA
Opakowanie : 20 g
Miejsce: nie nasłonecznione, ciepłe
Czas do spożycia: 3-4dni
Podlewanie 2 x dziennie
Strona wykorzystuje pliki Cookies do celów statystycznych oraz do podnoszenia jakości sklepu. Więcej w naszej polityce prywatności